Frequently Asked

Questions

About BMT Micro

Question 1: How much are your set up fees?

 

Answer: There are no setup fees involved. We only earn money when an order for your product is processed.

 

Question 2: How do I add my products?

 

Answer: When you complete the Vendor Signup, you will be redirected to your Developer's Control Panel. From there, you can add products by clicking the Add/Edit Products link under the Your Products heading. Once you have completed the product setup, you can immediately retrieve order links by clicking the View Order link in the Add/Edit products interface.

 

Question 3: Will you host my full version file?

 

Answer: Yes. With BMT Micro, you will not pay extra for full version file hosting, nor will your customers. You control the length of customer's download access, and you can expire or renew the customer's access to the file(s) at anytime from the Developer Control Panel. Our online File Manager makes it easy for you to upload your files to the secure server at anytime.

 

Question 4: How will I get paid?

 

Answer: Payments options are USD check (US & Canada only), ACH (US only), PayPal, Payoneer pre-paid Mastercard or wire transfer. Payments are made on the first of each month, for the previous month's transactions. There is a 30 day hold on your first payment only.

 

Once you have set up an account, please contact us with your payment preference.

 

Question 5: What are your hours of operation?

 

Answer: On-line orders are accepted 24 hours a day, 7 days a week. Servers are monitored daily to ensure order system integrity. Telephone orders and support is available Monday through Friday from 9:00 am to 4:30 pm EST (-5GMT). Voice and fax orders received after business hours are processed the following business day.

 

Question 6: How do you handle delivery of Registration Keys?

 

Answer: Delivery of registration keys can be handled in one of four ways:

 

Delivered by the developer (you) within 48 hours of receiving order notification from BMT Micro.

Pulled from pregenerated list kept in the BMT Micro database. This list can be updated and edited by you in the Developer's Control Panel. A key is pulled with each completed order, and is sent to the customer. The key is marked as used and the next key in the list is queued up for the next customer.

 

Generated on-the-fly with your key generator integrated with our order system. Creates key when order is processed. Displays key in browser and inserts into email information to the customer. Our servers also support some commercial key generators. For information and specifications regarding this option, please contact us.

 

Generated on-the-fly with an XML request sent to your server, producing a specific XML response back to our server. For information and specifications regarding this option, please contact us.

 

Question 7: Do I need my own shopping cart?

 

Answer: No. You are provided with a shopping cart link for use on your website. Our shopping cart is very flexible and can be used in many ways, including popup windows and iFrames. We can customize your shopping cart to fit your needs!

 

Question 8: Do you cross-sell other vendors' products in my shopping cart?

 

Answer: No. We do not add other products to your shopping cart. You are in complete control over what products are available to your customers.

 

Question 9: Will you be calling my customers to verify their orders?

 

Answer: BMT Micro's comprehensive fraud detection system protects you and your customers from fraudulent charges without the need of manual intervention. On rare occasions, we will contact your customers if more or corrected information is needed to complete their purchase.

 

What can we do for you? Contact us today!